Cruise en Kidman afwezig bij bruiloft dochter

De dochter van Tom Cruise en Nicole Kidman is getrouwd. Het Australische blad Woman's Day meldt dat de 22-jarige op 18 september haar jawoord gaf in een geheime ceremonie in haar woonplaats Londen.

Op foto's die het blad exclusief heeft mogen publiceren zou Isabella er 'stralend van zelfvertrouwen' hebben uitgezien. Nicole Kidman zou dolblij zijn dat haar oudste dochter de liefde heeft gevonden in haar kersverse echtgenoot, een Britse ICT-adviseur genaamd Max Parker.

Het lijkt erop dat Isabella's beroemde ouders niet bij de bruiloft aanwezig waren. Nicole heeft geen hechte relatie met haar, sinds Isabella er na de scheiding van haar ouders in 2001 voor koos bij Tom Cruise te blijven wonen. Net als Tom raakten Isabella en haar broertje Connor geïnteresseerd in de Scientologykerk. Tom en Connor waren volgens RadarOnline echter ook afwezig bij het intieme trouwfeest. De bruidegom zou geen lid van Scientology zijn, terwijl Isabella de kerk nog wel regelmatig bezoekt. Tom zou zijn schoonzoon nog nooit hebben ontmoet.

Cruise en Kidman afwezig bij bruiloft dochter
Cruise en Kidman afwezig bij bruiloft dochter (Foto: BuzzE)