Sekstape realitymokkel (25) uitgelekt

Wij hadden nog nooit van Nikki Mudarris gehoord, en getuige haar 'muziek' is dat maar beter ook. Het zal nu echter niet lang meer duren voor iedereen de 25-jarige realityster kent. Er is namelijk een sekstape van het lekkere mokkel op internet gezet.

De dame in kwestie is een van de hoofdfiguren van 'Love & Hiphop: Hollywood'. Deze realitysoap is te zien op VH1 en gaat over een groep hiphoppers die het willen gaan maken. Een zeer goed en diepgaand programma dus.

Nu kan de hele wereld kennismaken met het halfbloedje. Haar ex-vriendje heeft namelijk een filmpje online gezet dat er niet om liegt. Nikki, ook wel Miss Nikkii Baby, wordt hierin snoeihard achterlangs genomen.

De rapster kan er dan ook niet om lachen. "Ik kan niemand meer vertrouwen", klaagt ze. "Zelfs geen neukertje. Ik zou nooit een sekstape van me online zetten. Ik wist niet eens dat het filmpje was gemaakt."

Overigens heeft de dame in kwestie totaal geen moeite met sexy foto's. Haar Instagram staat er vol mee. Hieronder enkele voorbeelden en een filmpje van het mokkel. En de sekstape? Die kun je hier bekijken! (zwaar nsfw, uiteraard).

Niet blond, wel dom

 

Last night glam @philonhair @boomkackmua

Een foto die is geplaatst door missnikkiibaby (@missnikkiibaby) op27 Sep 2015 om 10:59 PDT

 

💃🏻💁🏻👑

Een foto die is geplaatst door missnikkiibaby (@missnikkiibaby) op21 Sep 2015 om 10:50 PDT