MMA-vechtster (29) heeft te dikke tieten

Brye Anne Russillo heeft een (on)terechte klacht. De 29-jarige blondine heeft te dikke tieten. De rondborstige dame klust namelijk sinds kort bij als MMA-vechtster, alleen zit haar riante voorgevel haar daarbij een beetje in de weg.

Russillo heeft pas onlangs haar roeping gevonden. Naast parttime banketbakker, barvrouw en milf, probeert ze het nu helemaal te maken als vechtster in de klasse Mixed Martial Arts (MMA). En dat lukt nog niet zo best.

Het heeft maar liefst drie maanden geduurd voor het lekkere mokkel het kon opnemen tegen haar komende tegenstandster, Page Lian. En dit komt dus door haar tieten. Hoewel een D-cup nu niet echt extreem groot is, is dat niet echt handig bij het vechten.

De mooie blondine zou namelijk uitkomen in de klasse van 65 kilo. Ze deed dan ook nogal veel moeite om op dat gewicht te komen, alleen werkt haar voorgevel niet echt mee. "Ik kan mijn borsten er niet zomaar afsnijden en opzij leggen", klaagt ze. "Ze wegen maar liefst 5,4 kilogram."

Uiteindelijk moest de vechtersbazin akkoord gaan met de gewichtsklasse van 68 kilo, met dus zwaardere tegenstandsters. Op 3 oktober zal ze in Queens moeten gaan knokken.

Tieten te groot? Oordeel zelf!

Filmpje ter ondersteuning van haar klacht

 

The photo that went viral in the article all over the place

Posted by Brye Anne on zaterdag 26 september 2015