Politie bevestigt: 2Pac leeft!

Het beste nieuws van de dag komt vandaag uit de mond van een politieman. David Myers beweert namelijk dat niemand minder dan Tupac Shakur, alias 2Pac, nog gewoon in leven is.

Al sinds hij in 1996 voor de buitenwereld dodelijk werd getroffen door een kogelregen, gonst het van de geruchten dat Tupac helemaal niet dood zou zijn. En nu heeft een koddebeier op zijn sterfbed bevestigd dat de rapper nog in levenden lijve is.

Myers ligt namelijk in kritieke toestand in het ziekenhuis. Omdat hij waarschijnlijk binnenkort het tijdelijke voor het eeuwige verwisselt, wil hij alles opbiechten rond 2Pac. De beste man heeft 1,5 miljoen dollar gekregen om de dood van de Westcoast-rapper in scène te zetten.

Volgens de beste man zit niemand minder dan Suge Knight achter de geënsceneerde dood van Tupac. Zo werden meer dan dertig mensen flink betaald om het overlijden van de rapper te faken. Onder wie politiemensen, artsen en ooggetuigen.

Ook zou Shakur 50.000 dollar hebben betaald om een dubbelganger in te huren die in zijn plaats naar het mortuarium werd vervoerd. Het is overigens niet de eerste keer dat iemand beweert dat 2Pac nog leeft. Zo zou hij geregeld een potje klaverjassen met Elvis, Kurt Cobain en Michael Jackson.

Deze held leeft nog!