Ratelband heeft vertrouwen in rechtszaak

Emile Ratelband staat donderdag weer voor de rechter, maar heeft er alle vertrouwen in dat het goedkomt. De positiviteitsgoeroe wordt door zijn ex Moon beschuldigd van mishandeling. "Natuurlijk ben ik heftig in mijn bewegingen", zei Ratelband maandag in RTL Boulevard. "Maar ik heb mijn kinderen nooit geslagen en hetzelfde geldt voor haar."

Volgens Ratelband zit alles 'gewoon in d'r kop'. Volgens Moon sloeg de positiviteitsgoeroe haar onder meer in het gezicht en schopte hij tegen haar scheen. "Ik vraag de rechter steeds: laat mij en mijn vrouw psychisch onderzoeken", zei Ratelband, die zijn ex al jaren geregeld in de rechtszaal treft. "Ik ben een beetje gek, maar ik verdien er nog een beetje geld mee, maar zij spoort ook niet."

Ratelband hoopt dat ook Moon in gaat zien dat hun kinderen Royce en Emilio centraal moeten staan. "Lieve schat het gaat om de kindjes", richtte hij zich tot zijn ex. "Het gaat niet om jou en mij. Stel nou dat de rechter zegt: Ratelband gaat zes weken de gevangenis in, wat zeg je dan tegen de kinderen?"

Ratelband heeft vertrouwen in rechtszaak
Ratelband heeft vertrouwen in rechtszaak (Foto: BuzzE)