Nederlands FIFA 16-toernooi door het hele land

Mocht je niet kunnen wachten op FIFA 16, dan zijn er mogelijkheden om het eerder te spelen. Van 15 tot en met 23 september zal een truck door het land rijden om verschillende Media Markt-vestigingen te bezoeken. Daarnaast is het voetbalspel van 17 tot en met 27 september in de 'Store for Brands' op de Kalverstraat 101 te spelen tijdens de FIFA 16 Xperience.

De elf dagen in de Kalverstraat zullen geheel in het teken staan van de release van FIFA 16, waarbij naast de game ook plaats is voor livestreams, meet and greets en toernooien. Mocht je niet in de buurt van Amsterdam wonen, dan krijg je de kans om in een truck bij de geselecteerde Media Markt-vestigingen vanaf 17 september FIFA 16 een week voor de multiplatform release al te spelen op Xbox One. Bij geselecteerde vestigingen zal daarnaast een FIFA 16-toernooi plaatsvinden, waarbij je jezelf kunt kwalificeren voor de finale tijdens de nachtopening bij Media Markt Den Haag op 23 september. De winnaar zal op 24 september ook te gast zijn bij het VIP-event in de FIFA 16 Xperience.

Mocht je FIFA 16 gewoon op de bank thuis willen spelen, dan moet je wachten tot 24 september, wantd an komt het spel officieel uit.

FIFA 16