Wintermeisje heeft de dikste tieten

Ben je gek op dikke tieten? Zoek dan een vrouw die is geboren in de winter. Uit een groots onderzoek naar tieten is gebleken dat vrouwen die in de eerste drie maanden van het jaar zijn geboren, de grootste bos hout voor de deur hebben.

Voor The Great British Bra Survey zijn maar liefst tweeduizend vrouwen tussen de 16 en 75 jaar doorgezaagd over hun borstomvang. Met opmerkelijke uitkomsten. Zo zijn de Britse tieten flink gegroeid.

Was de gemiddelde voorgevel in het Verenigd Koninkrijk voorheen nog 80C, inmiddels is deze opgelopen tot een flinke 80E. Vrouwen in Cheshire, Manchester en Lancashire hebben gemiddeld een E-cup, terwijl vrouwen in het noordoosten van Engeland zich moeten redden met een schamele B-cup.

Maar, er is meer. Zo blijkt je geboortemaand ook invloed te hebben op je jetsers. Want ben je geboren in april, dan zal je je moeten behelpen met een kleine B-cup.

Vrouwen die in de wintermaanden ter wereld zijn gekomen, hebben geluk. Januari-, februari- en maartdames zijn gezegend met gemiddeld een F-cup. Vrouwen die verjaren in juni, juli of november, hebben met een D- of E-cup ook weinig reden tot klagen. Zij die jarig zijn in de overige maanden, hebben gemiddeld een C-cup.