Cheerleader zwanger na gangbang footballteam

Ingrid Kroutchev zal haar seksuele uitspatting niet snel vergeten. De 23-jarige cheerleader had onlangs seks met het complete footballteam van Ohio State College in Columbus. Nu blijkt de bloedmooie Oekraïense door een van hen te zijn bezwangerd.

Het rondborstige blondje was onlangs op familiebezoek in Ohio. Tijdens een feestje met een American footballteam liep het nogal uit de hand. "Ik weet dat het gek klinkt, maar ik ben met meer dan twaalf van die gasten in bed beland", bekent Kroutchev.

"Slechts een van hen deed mij echt iets. Hij had supermooie ogen. De kleur hiervan kan ik me niet meer herinneren, maar ze waren echt betoverend. Ik wist direct dat hij mijn soulmate was."

De cheerleader in kwestie is blond, en derhalve niet al te snugger. Ze was er namelijk van overtuigd dat deze brede kerels normale voetballers waren. "Ik dacht echt dat ze spelers waren van een voetbalteam in Europese stijl", openbaart ze. "En ik houd helemaal niet van American football. Toch ben ik blij dat ik de man van mijn dromen heb ontmoet. Als hij naar Europa komt om ons kind op te voeden, wil hij vast wel normaal voetballen."

Na de seks met het ganse team, bleek een van de spelers raak te hebben geschoten bij Kroutchev. Alleen heeft de knappe jongedame geen idee wie de vader is. Na het uitpluizen van de lijst met teamleden, kwam ze op maar liefst zeventien potentiële vaders uit.

"Ik kan het ook mis hebben", aldus de blondine. "Misschien was het wel helemaal geen footballer, maar de conciërge of een hotdogverkoper. Het geeft niet, want wij zijn soulmates, en het lot zal ons weer samenbrengen." De cheerleader heeft meerdere malen geprobeerd met het footballteam in contact te komen, maar is daar tot op heden niet in geslaagd.