Trump hoopt dat West voor presidentschap gaat

Vastgoedmagnaat Donald Trump zou het toejuichen als Kanye West in 2020 een gooi naar het presidentschap doet. Hij hoopt dat de twee ooit tegenover elkaar komen te staan.

Kanye kreeg zondag een oeuvreprijs bij de MTV Video Music Awards. In zijn dankwoord, dat bijna een kwartier duurde, onthulde de rapper dat hij in 2020 mee wil doen aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen. "Het gaat niet om mij, het gaat om ideeën", zei Kanye onder meer.

Trump, die zich in juni al kandidaat stelde voor de verkiezingen van volgend jaar, vermoedt dat hij een inspiratiebron voor West is geweest. "Ik zat te kijken toen hij het aankondigde", vertelt de zakenman aan Rolling Stone. "Heel interessant. Ik ben benieuwd hoe hij op dat idee is gekomen."

Volgens Trump hebben veel mensen een totaal verkeerd beeld van de man van Kim Kardashian. "Hij is in werkelijkheid heel anders dan mensen denken. Het is een aardige gast", vindt de presentator van The Apprentice. "Ik hoop ooit met hem te kunnen strijden om het Witte Huis."

Trump hoopt dat West voor presidentschap gaat
Trump hoopt dat West voor presidentschap gaat (Foto: BuzzE)