Imperial City nu verkrijgbaar voor Elder Scrolls Online

Imperial City, de eerste DLC-uitbreiding voor de multiplayer roleplaying game The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited is nu wereldwijd verkrijgbaar voor pc en Mac. Imperial City zal ook verkrijgbaar zijn voor Xbox One op 15 september en voor PlayStation 4 op 16 september.

Imperial City, het hart van het Cyrodiilic Empire, werd door de Daedric Prince Molag Bal overgenomen waardoor de drie allianties het niet alleen tegen de Daedric-legioenen moeten opnemen maar ook tegen elkaar. Imperial City voegt uren gameplay toe en introduceert onder meer nieuwe omgevingen, quests, vijanden en exclusieve items voor elk type avonturier.

  • Nieuwe PVE- en PVP-content: zes Imperial Districts, ga de strijd aan met Molag Bal en de andere allianties.
  • Extra dungeons: het uitgebreide Imperial Sewers-netwerk maakt nieuwe PVP- PVE-uitdagingen mogelijk voor kleine groepjes avonturiers, terwijl de White-Gold Tower en Imperial Prison uitdagend genoeg zijn voor PVE-avonturiers op zowel Normal als Veteran qua moeilijkheidsgraad.
  • Nieuwe quests, vijanden en personages: of je nu deelneemt aan PVP-gevechten in de Imperial Districts of in één van de nieuwe dungeons ronddwaalt; spelers zullen nieuwe quests en vijanden voorgeschoteld krijgen, inclusief de Xivkyn.
  • Extra wapens, armor en een nieuwe munteenheid: vecht tegen het leger van Molag Bal en steel Tel Var Stones, een nieuwe munteenheid die je kan gebruiken om de exclusieve Veteran Rank 16-wapens en armor te kopen of ga op zoek naar nieuwe Treasure Vaults die andere rariteiten kunnen bevatten.
  • Exclusieve Imperial City-verzamelobjecten en -items: Imperial City exploreren of de Crown Store bezoeken zal spelers belonen met een reeks nieuwe verzamelobjecten, waaronder huisdieren, mounts, kleren en polymorphs!

Imperial City is inbegrepen in het Elder Scrolls Online Plus-lidmaatschap of is verkrijgbaar voor 2,500 crowns via de Crown Store.