Française zoekt vader baby na one-night-stand

De uit Parijs afkomstige Natalie Amyot heeft haar laatste spaargeld gebruikt om terug te keren naar Australie. Niet omdat ze het zo’n mooi land vond, maar om de vader van haar nog ongeboren kind te zoeken.

Ze was net terug van een drie maanden durende rondreis door Australië, die ze had afgesloten door de nacht door te brengen met een ‘hele schattige’ Australiër. In een video die ze heeft opgenomen, vertelt ze dat het voor haar liefde op het eerste gezicht was. Zijn naam en telefoonnummer sloeg ze op in haar telefoon.

Een dag later, toen ze terugvloog naar Parijs, verloor ze haar telefoon. Nu weet ze dus niet meer hoe de blonde god met blauwe ogen heet. Ze is via Facebook een zoekactie gestart, in de hoop hem op die manier te vinden. Ze gaat onder meer alle bars af waar ze in haar laatste dagen in Australië is geweest.

Als de man niks van haar of hun kind wil weten, vindt ze dat ook prima. Maar, zo geeft ze aan, omdat ze zelf geen familie heeft, vindt ze dat ze een poging moet wagen om hem te vinden.

Update 19:04

Het hele verhaal lijkt een hoax te zijn. De genoemde facebookpagina is inmiddels uit de lucht gehaald. Oplettende internetters zouden hebben uitgezocht dat de dame op de foto niet ene Natalie Amyot is, maar ene Alizee Michel. De geruchten gaan dat het een marketing truc is van een bedrijf uit Queensland dat condooms verkoopt.