Ogen groepsverkracht meisje (16) uitgesneden

De gemeenschap van General Pinedo, een stadje in Argentinië, is geschokt door een gruwelijk voorval. Een zestienjarig meisje is niet alleen op brute wijze verkracht door een groepje mannen, ook heeft haar oudere zuster beide ogen uit haar oogkassen gesneden. Volgens de familie van het meisje was dit de enige manier om 'de duivel uit haar lichaam te verdrijven'.

Het arme kind was volgens haar familie bezeten door Satan. Ten einde raad meldden zij zich bij de pastoor. Deze zei dat alleen extreme pijn de duivel zou doen verdrijven. De geestelijke droeg de oudste zus op de ogen van haar zusje uit te steken, want dankzij haar kijkers wist het Kwaad het lichaam van het meisje binnen te dringen.

Zo gezegd, zo gedaan. Er werd een aantal mannen uit het dorp geronseld die het meisje op gruwelijke wijze verkrachtten. Vervolgens werd het tienermeisje op de grond vastgehouden waarna haar zus met een scherp mes beide ogen verwijderde.

Het slachtoffer is na de beestachtige martelingen overgebracht naar het ziekenhuis. Hier is zij momenteel herstellende van haar ernstige verwondingen. De politie heeft inmiddels de oudere zuster en een aantal mannen gearresteerd.