Glenn Helder persoonlijk failliet verklaard

Glenn Helder is onlangs persoonlijk failliet verklaard. "Er viel helaas niet meer op te boksen tegen de schulden", liet de zaakwaarnemer van de ex-voetballer weten aan Quote. Volgens de zaakwaarnemer 'stapelden fouten uit het verleden zich op'.

Helder, die kampte met een gokverslaving, moet volgens zijn zaakwaarnemer 'stappen zetten naar een beter, rustiger leven'. Dat doet de oud-voetballer in samenspraak met de curator. "Er is een positief gesprek geweest om samen te zoeken naar een stabiele toekomst."

Die toekomst ligt wellicht in de televisiewereld. "Hij heeft wel plannen in die richting gehad", weet de zaakwaarnemer. Helder nam deel aan programma's als Jouw vrouw, mijn vrouw en Expeditie poolcirkel. "Hopelijk is er iemand die interesse heeft hem daarin een tweede kans te geven." Helder is daarnaast drummer en zit bij FC De Rebellen, een groep rebelse oud-voetballers die lezingen geeft en op theatertour gaat.

Volgens de zaakwaarnemer is er licht aan het einde van de tunnel. "Maar er moet wel heel veel gebeuren. De schulden zijn ontzettend hoog, we zullen heel veel werk moeten verzetten."

Glenn Helder persoonlijk failliet verklaard
Glenn Helder persoonlijk failliet verklaard (Foto: BuzzE)