FOK!ster wordt achtbaantester

Eerder deze week berichtten we al over de droombaan van menig pretparkbezoeker, namelijk achtbaantester. Middels een stemming kon er in diverse categorieën uit diverse kandidaten worden gekozen. User Mickytjuh deed ook mee en is zojuist eerste geworden in haar categorie, zij mag de komende tijd in zeven parken de achtbanen gaan testen.

Begin deze week deed zij een oproep in het forumgedeelte FHF om mede-FOK!kers te vragen op haar te stemmen. Hoewel men elkaar meestal voor rotte vis uitmaakt, hebben ze stiekem toch allemaal een klein hartje en lieten ze zich dit keer van hun beste kant zien. Door massaal op haar te stemmen mag zij zich vanaf nu achtbaantester in de categorie psychisch noemen.

Mickytjuh heeft namelijk ADHD waardoor ze nogal snel onrustig wordt door de vele prikkels in haar omgeving. Toen ze jong was merkte ze dat ze tot rust kwam in de Python in de Efteling. Als achtbaantester gaat ze op onderzoek uit naar welke achtbaan nu het beste werkt als 'medicijn'. Maar deze 'baan' hoeft ze niet alleen uit te voeren, ze neemt namelijk haar zus mee die een vorm van autisme heeft.

Ze gaat zich nu voorbereiden en probeert een manier te bedenken waardoor ze dit keer niet haar camera verliest in de achtbaan. Wij wensen haar in ieder geval veel succes met haar nieuwe baan en we zien de beelden graag tegemoet!