6.000 mensen willen achtbaantester worden

Ruim 6.000 mensen hebben gesolliciteerd op de verschillende vacatures voor achtbaantester. Een ludieke, jaarlijks terugkerende, actie van de website Uitmetkorting.nl 

De website zoekt in verschillende categorieën mensen die alle achtbanen in Nederland willen gaan testen. Zo strijden bijvoorbeeld mensen met een lichamelijke beperking en mensen van boven de 50 om de 'baan' achtbaantester van 2015. Wat gewoon neerkomt op lekker gratis en voor niks pretparken afgaan met een vriend of vriendin om achtbanen te testen.

De site heeft uit de ruim 6.000 sollicitanten 35 mensen geselecteerd die nu in zes verschillende categorieën mogen strijden om de leukste baan van 2015. Dit om de verschillende doelgroepen zo goed mogelijk te kunnen informeren omtrent de toegankelijkheid van de pretparken en achtbanen. De verschillende testers zullen allen zeven keer twee toegangskaartjes krijgen voor desbetreffende attractieparken.

De site vraagt nu het publiek om zes winnaars te kiezen. Dit kan door op de verschillende deelnemers in de verschillende categorieën te stemmen. Stemmen kan nog tot morgen 12:00 uur. Zie voor meer informatie ook dit topic op het FOK!forum van iemand die nog meedoet in de race!