'Kylie en Kendall Jenner willen realityserie verlaten'

De bloedmooie zusjes Kylie en Kendall Jenner willen de realityserie Keeping up with the Kardashians verlaten. Dat meldt RadarOnline.

"Kendall en Kylie willen allebei al een tijdje uit de serie stappen. Ze beginnen zich te realiseren hoeveel invloed ze hebben, omdat mensen zich de laatste tijd veel meer op de twee focussen", zegt een ingewijde van de familie. "Ze weten dat ze trending zijn op dit moment, en dat is waarom ze continu samen zijn."

Eerder werd gemeld dat Kylie uit de publiciteit wil stappen om een privéleven te hebben, maar dit is volgens de bron niet waar. "Kylie wil niet weg van de televisie. Ze wil alleen afstand nemen van hoe de serie nu verder gaat." We weten al dat Kylie moeite heeft met de transformatie van Caitlyn Jenner  en dit zou ook een reden zijn waarom de zusjes willen stoppen met de serie. "Kendall en Kylie vinden het niet leuk dat ze op televisie moeten praten over het moeilijkste wat ze ooit hebben meegemaakt", aldus de bron.

Kylie en Kendall kijken uit naar een 'grappige en fantastische' spin-off, en kunnen niet wachten om samen een imperium op te bouwen.