'IndiŽr te verlegen om te neuken'

Kan je eindelijk een tijger in je bed krijgen; ben je te verlegen. Het overkwam Vishal uit India. Misschien heeft het iets met zijn leeftijd te maken, hij is tien jaar oud.

Het is de droom van veel Fok!kers om ooit een vrouw op hun zolderkamertje te krijgen, maar voor Vishal werd dit volledig gefaciliteerd. Door medewerkers van de dierentuin. De witte Bengaalse tijger kreeg een leuk vrouwtje toegewezen en zij had er wel zin in.

Zij deed er dan ook alles aan om Vishal zover te krijgen dat hij zijn kleine krabpaaltje in haar poesje zou gaan schuiven: ze krabde waar hij jeuk had en rende enthousiast achter Vishal aan. Maar Vishal vond dat allemaal maar niets en ging er met de staart tussen de benen vantussen.

Een beetje jammer, want speciaal voor dit doel was Vishal ontwormd (wormen komen de romantiek niet ten goede) en kreeg hij de laatste 6 maanden extra middelen toegediend die zijn libido moesten verhogen. Ook aan de nodige vitamientjes was gedacht.

Een adviseur van de dierentuin vermoedt dat de verlegenheid van Vishal hem parten speelt. De grote kat is geboren in gevangenschap en heeft nooit eerder met dit soort leukigheid te maken gehad. Het zou zomaar kunnen zijn dat hij de geile signalen van Rupa niet begrijpt.

Dezelfde man denkt dat de dierentuinmedewerkers de kans hebben gemist om Vishal eens een keertje lekker van bil te laten gaan. De meeste witte tijgers nemen stiekem hun vriendinnetjes mee naar hun slaapkamer wanneer ze tussen de vijf en zes jaar oud zijn. Enkelen planten zichzelf succesvol voort tussen hun zevende en achtste jaar. Vishal is echter tien jaar oud, een leeftijd waarop het allemaal wat minder makkelijk gaat, volgens de adviseur.

De dierentuin heeft Vishal geselecteerd omdat hij het jongste, sterkste en leukst uitziende exemplaar is. Ze begrijpen niet waarom hij het niet ziet zitten om Rupa alle hoeken van het dagverblijf te laten zien.

Men hoopt nu meer kans te maken met een ander wijfje, dat wellicht wat minder kattig is in de ogen van de onwillige tijger. Haar naam is Rani, een Bengaalse tijger -niet wit- en dus wellicht een exotisch tintje dat Vishal in het gelid zal brengen.

Hopelijk komt Rupa over de afwijzing heen.

 

Blokkade pornosites India opgeheven (Foto: ANP)
Het blijft voorlopig bij digitale poesjes voor Vishal