Blizzard zoekt nieuwe mensen voor onaangekondigd Diablo-project

Op de carrièrewebsite van Blizzard is een nieuwe vacature verschenen voor een onaangekondigd project in het Diablo-universum. Ze zijn op zoek naar een nieuwe art director die idealiter 'diepe kennis van de Diablo-franchise' heeft.

Op Gamescom vorige week had Blizzard allerlei nieuws te melden over verscheidene IP's: World of Warcraft, Heroes of the Storm, StarCraft II, Hearthstone en Overwatch passeerden allemaal de revue, behalve Diablo. Nu lijkt het er op dat er wederom aan de Diablo-weg getimmerd wordt.

Wat er precies op de planning staat is natuurlijk nog onbekend, maar wat wel duidelijk is is dat Blizzard niet bepaald kinderachtige eisen stelt. Zo moet de gegadigde kandidaat minimaal tien jaar ervaring hebben op een art/design-positie, over buitengewoon goede communicatieve vaardigheden beschikken en in staat zijn om een groot team te kunnen leiden. Bekijk de vacature hier

Zou het om een uitbreiding gaan of misschien zelfs een geheel nieuw deel in de serie? Reaper of Souls was de eerste uitbreiding voor Diablo III en kwam vorig jaar uit. Zowel Diablo als Diablo II kregen beide slechts één uitbreiding, respectievelijk Hellfire en Lord of Destruction.