Vader laat dochter verdrinken om eer te redden

Een man heeft er in Dubai voor gezorgd dat zijn eigen dochter is verdronken. Hij verhinderde de redding van zijn 20-jarige nazaat omdat hij liever had dat zijn dochter stierf, dan dat er een vreemde man haar aanraakte.

De 'beschermende' vader was een Aziatische man die met zijn gezin op vakantie was in het emiraat. Terwijl ze genoten van een picknick op het strand besloten de kinderen een frisse duik te nemen in de Perzische Golf. Om nog onbekende reden dreigde het betreffende slachtoffer te verdrinken en begon om hulp te roepen.

Twee oplettende strandwachten spoedden zich naar het water om de dame in nood te redden van verdrinking. Ze werden tegengehouden door de nogal potige vader, die zijn eer liever niet aangetast zag worden door twee vreemde mannen aan zijn dochter te laten zitten. Na een stoeipartij konden de strandwachten eindelijk hun reddingsmissie voortzetten, maar het mocht helaas niet meer baten.

Voor het laten verdrinken van zijn eigen dochter en het tegenwerken van de reddingsoperatie is de vader opgepakt en mag hij zijn tijd in de cel doorbrengen in afwachting van zijn proces.