Prison Break komt terug

Het is officieel: Prison Break komt terug, inclusief vertrouwde hoofdrolspelers Wentworth Miller en Dominic Purcell. Volgens bedenker van de serie Paul Scheuring gaat het om een reboot. Wie nog meer terugkeren en wanneer we het te zien krijgen is niet bekendgemaakt.

Scheuring gaf te kennen dat hij geïnteresseerd is in een nieuw verhaal binnen de serie. Het originele verhaal liep gedurende vier seizoenen van 2005 tot 2009. Hoewel er gesproken wordt over een reboot, heeft Dana Walden van Fox Television Group het volgende gezegd: "Het verhaal gaat verder, enkele jaren na de gebeurtenissen uit de serie. Waar de verhaallijn precies naartoe gaat gedurende de tien nieuwe episodes weet Paul zelf volgens mij nog niet eens, maar het zal ongetwijfeld enkele vragen beantwoorden die nog openstonden toen het originele verhaal eindigde".

Prison Break volgde het verhaal van Michael Schofield (Miller) terwijl hij poogt uit de gevangenis te ontsnappen samen met enkele handlangers, nadat zijn broer onterecht beschuldigd is voor moord en voor wie de doodstraf boven het hoofd hangt.


Prison Break krijgt vervolg (Foto: geekynews.com)