Meisje (15) in 'SM-outfit' naar school

Kaye Warner uit het Engelse Kidderminster is woedend op de school van haar dochter. Volgens de 33-jarige moeder had de King Charles I School in Kidderminster tegen het 15-jarige meisje gezegd dat ze zich fatsoenlijker moest kleden. De conrector vond de kleding van Erin-Anais Hart namelijk te veel op een bondagepakje lijken.

Bij moeder Kaye rinkelde afgelopen vrijdag de telefoon. Dochterlief vroeg haar moeder of ze een broek naar school wilde brengen. Ze moest van de conrector namelijk iets anders aantrekken.

Hierop droeg Kaye haar dochter op direct naar huis te komen. Ze wilde niets meer met de school te maken hebben. Toen de voormalige tienermoeder verhaal wilde halen bij de conrector, bevestigde de beste man dat hij de kleding niet kies vond.

Vooral het zwarte broekje en dito kousen was de puriteinse Brit een doorn in het oog. "Het lijkt wel alsof ze aan bondage doet", vertelde hij de moeder. "Een walgelijke opmerking", vindt moederlief. "Mijn dochter zien ze niet meer terug op die school."


Te sexy? Oordeel zelf!