Chef-kok 'smoorverliefd' op Katja Schuurman

Actrice Katja Schuurman heeft een relatie met de Amsterdamse chef-kok Freek van Noortwijk. Dat bevestigde Van Noortwijk woensdag voor de camera van Shownieuws.

Privé meldde woensdag dat Van Noortwijk de nieuwe vlam van Schuurman is. Shownieuws zocht de 26-jarige chef-kok op in zijn restaurant Guts & Glory en vroeg hem naar zijn vermeende relatie. "Ja, daar ben ik erg blij mee", zegt hij. "En volgens mij is dat wederzijds."

Freek vertelt aan het AD dat de veertien jaar oudere Katja en hij nu ongeveer een maand een stel zijn. Ze leerden elkaar kennen toen de actrice bij Guts & Glory kwam eten. "Het lijkt wel een modern sprookje. De kok werd verliefd op een meer dan tevreden klant en andersom."

Van Noortwijk laat aan de krant weten dat hij 'gewoon smoorverliefd' op Schuurman is. "Geef me eens ongelijk. Het is toch gewoon een lekker chickie. Ze is mijn maatje. We zijn gelukkig. Verliefd en er staan wat ons betreft alleen nog maar mooie dingen te gebeuren."

Eind februari werd bekend dat het huwelijk tussen Katja en acteur Thijs Römer na acht jaar op de klippen was gelopen. De twee hebben samen een dochter van vijf die Sammie heet.

Katje Schuurman (Foto: Laurens Jobse)
Katja Schuurman (Foto: Laurens Jobse)