Mama (32) neukt vriendje dode dochter

De politie van Connellsville, in de Amerikaanse staat Pennsylvania, heeft ene Crystal Shroyer in de boeien geslagen. De 32-jarige vrouw heeft na de dood van haar dochter het bed gedeeld met haar 14-jarige vriendje.

Toen Shroyers dochter vorig jaar juni het leven liet, was zij uiteraard ontroostbaar. Moederlief bleef echter contact houden met het achtergebleven vriendje van het tienermeisje.

In maart meldde het 14-jarige ventje zich bij zijn voormalige schoonmoeder. Hij was van huis weggelopen, en zocht onderdak. Dit wilde de blonde hem wel verlenen.

Shroyer was namelijk net bezig met een feestje, en haar ex-schoonzoon was van harte welkom. Om elkaar te troosten met het verlies, rouwde het tweetal na afloop met elkaar onder de dekens. Hierbij vloeiden niet alleen tranen, maar ook andere lichaamssappen.

Uiteindelijk kwam ook aan dit sprookje weer een eind toen Oom Agent lucht kreeg van deze unieke manier van rouwverwerking en de vrouw kwam arresteren. Zij heeft inmiddels een volledige bekentenis afgelegd. Op 15 juni zal ze zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Hieronder een foto van de moeder in kwestie. We wensen het ventje veel sterkte toe...