Ubisofts plannen voor E3 2015

Ubisoft kondigt nieuwe content van drie van zijn langverwachte titels en een aantal nieuwe games aan op de E3 2015. Op maandag 15 juni geeft Ubisoft een persconferentie.

"De E3 is altijd een speciaal moment voor de gehele gaming community. Hier komen we allemaal samen om onze visie te delen over de toekomst van de entertainmentindustrie. Daarnaast onthullen we games waar we met enorm veel energie en passie aan werken. De feedback en het enthousiasme van de community wanneer zij voor het eerst zien waar wij aan werken, motiveert ons het meest", aldus Yves Guillemot, co-oprichter en CEO van Ubisoft. "We houden ervan om een deel uit te maken van deze geweldige community. Onze getalenteerde teams werken continu met risico’s, verleggen grenzen en bieden meer vrijheid en keuzes in onze games zodat wij een langdurige en verrijkende ervaring kunnen bieden aan de spelers."

Actrice Aisha Tyler host ook dit jaar de Ubisoft E3 2015 Conferentie. Deze conferentie vindt plaats in het Orpheum Theater in downtown Los Angeles op maandag 15 juni om 23:45 Nederlandse tijd. De conferentie wordt live uitgezonden en is te zien op het Ubisoft Youtube-en Twitch kanaal en op Uplay.

Assassin’s Creed Syndicate, Tom Clancy’s The Division en Tom Clancy’s Rainbow Six Siege komen in ieder geval voorbij. Welke verrassingen Ubisoft nog meer heeft blijft nog even raden.