Vrouw zwanger na anale seks

Het zal je maar overkomen. Neuk je je vriendin telkens snoeihard in d'r poeperd, want geen kans op zwangerschap, poept ze negen maanden later alsnog een baby uit. Het klinkt bizar, maar het is een vrouw uit Amerika overkomen.

De vrouw in kwestie lijdt namelijk aan cloacal malformation, een bizarre aandoening die slechts 1 op de miljoen vrouwen treft, en waar uroloog Brian Steixner van de Jersey Urology Group in Atlantic City onlangs verslag van deed. De, uiteraard onbekend gebleven, vrouw is namelijk geboren zonder anus, vagina of baarmoeder. De vrouw had maar één gat, een cloaca.

Al snel ging de vrouw in haar babytijd onder het mes, om alsnog een een baarmoeder, vagijn en anus aangemeten te krijgen. Helaas bleek de dokter of Moeder Natuur een foutje te hebben gemaakt, want haar baarmoeder bleek middels een fistel te zijn verbonden met haar anus. Zo kon het gebeuren dat zij iedere maand keurig ongesteld werd, al liep het menstruatiebled uit haar kont.

Uiteindelijk kwam de zaak aan het licht toen de Amerikaanse zich bij de Eerste Hulp van het ziekenhuis meldde met bloedverlies uit haar anus. Ze bleek zwanger! De vrouw biechtte Steixner hierna op uitsluitend aan anale seks te doen. "Ik stond perplex!", luidt zijn commentaar.

Toen enkele maanden later de baby helemaal klaar was om te worden geboren, onderging de kersverse moeder een keizersnede. De mogelijkheid om de spruit letterlijk uit te poepen, werd snel verworpen. Volgens de dokter is dit de eerste keer dat een dergelijk geval is gedocumenteerd. Hoe het nu met moeder en kind is, weet Steixner helaas niet.