Kylie Minogue wil weer eens neuken

Kylie Minogue is nog steeds single en als het aan de zangeres ligt, komt daar snel verandering in. Aan de Daily Mail vertelt Kylie dat ze graag een leuke man zou ontmoeten. "Iedereen mag dat weten. Ik zou het leuk vinden", aldus Minogue.

"Ik ben romantisch, maar niet conventioneel. Ik heb als kind nooit gedroomd van een bruiloft, maar ik vind het wel heerlijk om verliefd te zijn", vervolgt ze. Zou ze op zoek naar een nieuwe liefde een profiel op de dating-app Tinder overwegen? "Nee, ik zou het vreselijk vinden om heen en weer geswiped te worden", zegt ze lachend.

De Australische vertelt dat ze geen hoge eisen stelt aan een nieuwe liefde. "Echt niet, ik heb geen moeite met grijs haar, of met een kalend hoofd. Ik heb niet eens veel moeite met een klein buikje. Misschien heb ik iedere keer de fout gemaakt door op heel knappe mannen te vallen."

Minogue vertelt dat succesvol in haar vak zijn, niet wil zeggen dat ze alles op orde heeft in haar leven. "Ik heb niet alles, ik heb geen relatie en ik heb geen kinderen. Dat zat er tot nu toe niet in voor mij", aldus de wereldberoemde zangeres. "Iedereen wil een perfect leven, maar dat kan eigenlijk niet. Niemand heeft alles, ik ook niet."

Ondanks het feit dat de 46-jarige zangeres nog steeds vrijgezel is, is ze niet ongelukkig in de liefde. "Ik heb best veel fijne en geweldige relaties gehad en daar heb ik allemaal geen spijt van."