Arabische pedofielen kopen Syrische minderjarigen

Er is nog hoop voor zolderkamerFok!kers die nog nooit een vrouw hebben aangeraakt: je kan nog altijd steenrijke oliesjeik uit een golfstaat of Saoedi-Arabië worden. Binnen die cultuur lijkt het namelijk volstrekt normaal te zijn om minderjarige Syrische meisjes uit vluchtelingenkampen te kopen.

Voor de dappere strijders van de Daish (ook wel bekend als ISIS) is het dagelijkse kost om op die manier aan hun trekken te komen, maar ook veel te rijke oude Arabische mannetjes hebben de weg naar Syrische vluchtelingen gevonden. En het leuke is: het mag allemaal. De Sharia staat namelijk huwelijken toe met minderjarigen. Want dat is er namelijk voor nodig, even trouwen voordat je zieke spelletjes met een jong meisje mag spelen. Sommige huwelijke duren niet langer dan 24 uur.

Deze manier van hulpverlening is niet ongebruikelijk in de regio. Er zijn zelfs magazines in de omloop waarin je een leuk, erg jong slavinnetje kan uitzoeken. De meisjes stemmen vaak nog in ook met de handel. Syrische gezinnen zitten namelijk diep in de misère, hebben huis en haard moeten verlaten door het sektarisch geweld en het enige middel om nog wat centen binnen te krijgen is het aanbieden van de enige handelswaar dat ze nog bezitten: hun dochters. Bovendien beloven de pedofielen dat ze de gezinnen financieel zullen ondersteunen. Een soort gelegitimeerde wurggreep dus.

Niet alleen de sjeiks varen wel bij deze humanitaire ramp: er zijn ook tussenpersonen die een leuk zakcentje hieraan verdienen. Professionele bemiddelaars, zoals de mensenhandelaars eufemistisch genoemd worden, doen er alles aan om ervoor te zorgen dat aan de eisen van de klant voldaan wordt. Veel meisjes worden vanuit het vluchtelingenkamp op de transport naar Saoedi-Arabië gezet, om na enige tijd weer getraumatiseerd terug te keren.

Erg geheim zijn deze wantoestanden niet. Reden genoeg voor de internationale gemeenschap om hier iets aan te doen, dan wel zijn afkeuring uit te spreken. Maar in de praktijk blijft het ijzig stil rond de kwestie. De meeste landen hebben namelijk handelsbetrekkingen met de miljardairs uit de Golfregio en het loopt regeringsleiders en internationale humanitaire organisaties dun door de broek bij het idee om de sjeiks voor de gevoelige schenen te schoppen.


De Arabische versie van hulpverlening


Vrouwen tegen islamisering