Georgina vindt combi gezin en carrière lastig

Georgina Verbaan vindt het lastig werk en gezinsleven voor haar dochter Odilia te combineren. ''Bij mij is het altijd een heel gedoe om alles voor mijn dochter goed te regelen. De eeuwige strijd van kind en een carrière waarin je de ballen hoog wil houden is een lastige'', vertelt Georgina in 100%NL Magazine.

"Afgelopen zomer draaide ik drie dingen door elkaar en dat is wel stressvol. Mijn dochter nam ik mee naar de set en ik vond het daar enig, daar niet van, maar daarna moest ik even bijkomen."

''Ik kan vaak niet wachten tot het weer oktober is, zij naar school moet en er weer een soort ritme is aan te brengen", vervolgt Georgina, die vanaf 21 mei met Jeroen van Koningsbrugge te zien is in de bioscoopfilm De Surprise.

"Anderen zien vooral het eindresultaat, maar in werkelijkheid zitten we soms al om vijf uur 's ochtends in de make-up en is het hard werken, zeker in combinatie met thuis. En dan vragen mensen nog steeds weleens aan me: 'En wat doe je verder eigenlijk?'"

Odilia wordt in oktober vijf jaar. Georgina: ''Toen ze geboren werd dacht ik: wow ik zit voor altijd met duizend kleine touwtjes aan haar vast. Dat vond ik een mooi, maar overweldigend idee. Nu ben ik als de dood om ook maar één touwtje los te laten, maar het moet soms."