Stel neukt telkens hele flat wakker

De bewoners van een flat in het New Yorkse stadsdeel Brooklyn worden horendol van een onbekend stel in het gebouw. Zij houden namelijk alle buren wakker met hun neukgeluiden. De politie heeft inmiddels al 133 klachten mogen ontvangen.

De neukgeluiden zijn zo hard, dat de flatbewoners kunnen raden in welk vertrek de vrouw nu weer wordt uitgewoond. Siddahart Shah wordt er gek van. " Ze doen het in iedere kamer. De slaapkamer, de woonkamer. Echt overal", klaagt de 29-jarige.

"Je kunt het duidelijk horen. Veel gekreun, met name van de vrouw. Ze schreeuwt 'Yes! Yes! Yes!'. Ik heb er inmiddels mee leren leven."

Volgens andere buren wordt de vrouw telkens snoeihard genomen als de ramen openstaan. En dat dan in de kleinste uurtjes van de stad die nooit slaapt. Het lawaai, dat werd gehoord tussen oktober en december vorig jaar, was echt oorverdovend.

De fameuze NYPD rukte met regelmaat uit om het stel op heterdaad te betrappen, maar helaas. Eenmaal ter plaatse bleek het stel al te zijn klaargekomen.

Oorlogsveteraan Leroy Spigner ligt er echter niet wakker van. "Ze genieten", reageert de 49-jarige New Yorker. "Dit hoor ik liever dan huiselijk geweld."