Edwin Evers 15 uur op radio in jubileumshow

Edwin Evers viert vrijdag zijn vijftienjarig jubileum bij Radio 538 met een eveneens vijftien uur durende radioshow. De dj begint zoals gewoonlijk om 06.00 uur 's ochtends met zijn programma Evers Staat Op maar gaat door tot 21.00 uur. In de marathonuitzending blikt hij samen met zijn vaste sidekicks Niels en Rick en nieuwslezer Henk terug en komt er een hele reeks bekende gasten voorbij.

Zo schuiven Beau van Erven Dorens, Humberto Tan en Mark van Bommel aan en komen onder anderen Kensington, BLØF, Marco Borsato, Racoon, Guus Meeuwis en Glennis Grace langs. Ook ontbreken de bekende typetjes niet, klinkt er elk uur een historisch fragment uit de oude doos en is er cabaret van Peter Heerschop en Veldhuis & Kemper.

Luisteraars kunnen de show bijwonen door een stoel te kopen. De opbrengst hiervan gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds, voor de bouw van een speciale boomhut voor kinderen met een beperking.

Evers begon zijn succesvolle ochtendprogramma ooit bij 3FM, maar stapte vijftien jaar geleden over naar Radio 538. Voorlopig is de 44-jarige dj nog niet van plan ermee op te houden.

Wil je erbij zijn? Reserveer dan hier jouw stoel voor het goede doel.