Man krijgt trio met 2 lekkere wijven op verjaardag

De vriend van Daniella Chavez is een echte geluksvogel. Voor zijn verjaardag verraste het 25-jarige naaktmodel hem door hem een triootje met haar en haar vriendin te geven.

De vriend van het blondje uit het Chileense Las Condes verjaarde deze maand. Maar ze wist echt niet wat ze hem moest geven. "Ik heb twee stad en land afgezocht naar een cadeau", vertelt de blondine. "Maar zonder resultaat."

"Een dag voor zijn verjaardag vroeg ik een vriendin om hulp. 'Geef hem een nacht vol passie', zei ze. 'Een trio met een andere meid.' Toen ik zei dat ik nooit een andere vrouw zou kunnen vinden, bood zij haar hulp aan."

De volgende dag kwam bovengenoemde vriendin bij het stel op diner. "Hij was verbaasd dat zij kwam eten", verklaart Chavez. "Nog verbaasder werd hij toen mijn vriendin en ik elkaar gingen zoenen en onze kleren uittrokken."

Hierna had het drietal geweldige seks. Veel wil het naaktmodel er niet over kwijt. "Het was fantastisch en ik zou het zo weer doen."

Chavez is wereldberoemd in haar thuisland Chili. Niet door haar mooie stem of acteerprestaties, maar vanwege het feit dat ze nogal snel uit de kleren gaat. Zoals hieronder te zien.