PSV nu niet bezig met Gudelj

Net als Ajax ziet ook PSV een versterking in Nemanja Gudelj van AZ. De middenvelder staat 'hoog op het lijstje' maar is momenteel nog niet nodig. De club wil zich allereerst richten op de defensie.

Bij een eventueel vertrek van Georginio Wijnaldum komt Gudelj van AZ in beeld. Ajax meldde zich dinsdag officieel voor de Serviër. "Maar op dit moment hebben we geen middenvelder nodig. Zo lang we geen middenvelders verkopen, gaan we niet de markt op", vertelt Marcel Brands in De Telegraaf.

PSV richt zich eerst op de defensie. Nicolas Isimat-Mirin en Karim Rekik spelen beiden op huurbasis in Eindhoven. Brands ziet graag dat het tweetal permanent wordt vastgelegd. "Nicolas heeft aangegeven te willen blijven en we weten wat hij nu verdient. Daar kunnen we aan voldoen", vervolgt Brands. De zaakwaarnemer van Isimat overlegt deze dagen met AS Monaco, de club die de speler in eigendom heeft.

Het is nog niet duidelijk of Karim Rekik aanblijft. Vorig jaar augustus kreeg PSV pas de beschikking over de centrale verdediger. Dit jaar wil de kampioen in spé niet zo lang wachten. Momenteel is er rondom Rekik nog niet veel duidelijk; de plannen van Manchester City met de Nederlander zijn nog niet bekend.

PSV deed in een eerder stadium prima zaken. De Mexicaan Andrés Guardado werd gehuurd van het Spaanse Valencia, maar werd definitief overgenomen door de huidige koploper van de Eredivisie.