Hulpjuf (31) gaat naakt voor de klas

De politie van San Diego, in de Amerikaanse staat Californië, heeft ene Linda Lira in de boeien geslagen. De 31-jarige hulpjuf op Lemon Grove Academy sloot eind vorige week haar leerlingen op in haar klaslokaal. Uiteindelijk trok zij al haar kleren uit.

Volgens de scholieren, kinderen tussen de 9 en 11 jaar oud, begon de schoolassistente zich op woensdag ineens gek te gedragen. Hierna deed ze de deur van het klaslokaal op slot. Toen drie scholieren toch probeerden te ontsnappen, werden zij door Lira tegen de grond gewerkt. Een van hen kreeg zelfs een tik.

De slimme scholieren wisten echter gebruik te maken van de intercom, waarmee zij de schoolleiding opriepen. Toen haar collega's de deur binnenstormden, begon Lira met hen te vechten. Terwijl de leerlingen het lokaal uitvluchtten, begon de onknappe schoolmedewerkster zichzelf uit te kleden. En weer aan, en weer uit. En dat vele malen.

Uiteindelijk was daar Bromsnor, die de hulpjuf in de boeien sloeg. Omdat de politie vermoedde dat Lira geestverruimende middelen had gebruikt, werd zij hierop getest. De test bleek echter negatief.

De brunette is zich van geen kwaad bewust. Volgens haar stond de duivel buiten het lokaal, en wilde zij de kinderen tegen Satan beschermen. Lira blijft voorlopig nog wel even op water en brood...