Pedo wil baby maken

De 69-jarige pedoseksueel Yova Kana Shaday voelde zijn eierstokken ballen rammelen en heeft rechter Edward Korman gesmeekt en gebeden hem nog even vrij te laten om nog snel een kwakje te kunnen droppen. Hij beloofde na het zaadschieten vrijwillig terug te komen en dan zelfs levenslang te accepteren. De pedo maakt zich zorgen om zijn tikkende bioklok en heeft als grootste vurige wens om nog snel even een klein gebruiksobjectje te verwekken.

Shaday deed eerder, toen hij in 2005 nog vrij was, zijn voortplantingsoefeningen met een 14-jarige en werd daarvoor beloond met drie jaar staatshotel. Toen hij in 2008 weer vrij kwam en helemaal vrij van zonden was gebruikte hij zijn herkansing in de maatschappij vrijwel direct voor het molesteren van een andere minderjarige. Omdat hij een en ander nog niet helemaal goed begrepen had werd dat beloond door een rechter met 15 maanden opfrisstaatshotel.

Om hem te helpen niet weer op kosten van de staat te moeten logeren moest hij zich levenslang elk jaar laten inschrijven in het pedoregister van Brooklyn. Echter is de oude man wat vergeetachtig en vergat hij dat na een paar keer. Ook de politie vergat het register en de inschrijving te checken.

Tot op een kwade dag de fiets van de beste man werd gejat en hij aangifte ging doen van het ontvreemde rijwiel. Een agent die wél fietensdiefstalaangiftes wilde opnemen tikte zijn pedo personalia op de computer in voor het verwerken en opnemen van de aangifte. Het New Yorkse computersysteem dat wél werkte en deugdelijk gekoppeld was met andere systemen liet alle alarmbellen en zwaailichten afgaan op de vergeten registraties.

De FBI wist nog te melden dat Shaday eerder al aangifte had gedaan onder de valse naam 'Lucas Avram' en dat het daardoor toen stil was gebleven.

Omdat dit een overtreding was van Shaday's voorwaarden moest hij voor het hekje van rechter Korman verschijnen. Deze nam een minuutje stilte in acht om het verzoek van de pedo te overdenken en wees dat toen af.

Shaday kan een straf variërend van een boete tot tien jaar staatshotel tegemoet zien. De kinderliefhebber vreest dat als het op een logeerpartij uitdraait zijn zaadfabriek in die tijd de pijp aan Maarten heeft gegeven en hij geen zaadjes op Gods akkertje meer te zaaien heeft.