Weer AFA geklieder om PVV'er

De Friese AFA afdeling komt wederom in aksie om niet minder, minder, minder, maar nul PVV'ers in Friesland te regelen. Deze tolerantie-aksie werd uitgevoerd in Jubbega en is gericht aan PVV-kandidaat Nick Sikkenk nu nog woonachtig in die plaats.

Ditmaal hebben de creatieve kneusjes besloten in blauw te kliederen in plaats van PvdA-schaamrood. De boodschap luidde dat Nick Sikkenk zich beter kan gaan aanmelden bij het UWV voor ander werk dan PVV'er zijn. Het is niet bekend of de AFA'isten eigenlijk wel weten waar het UWV is en wat werken betekent.

Ook is nog onbekend hoeveel opsporingsenergie de AIVD en lokale veldwachters gaan gebruiken om de democratieslopers op te sporen en en op te pakken. Eerder waren de Friese PVV-kandidaten in Hilaard, Paesens en Ternaard slachtoffer van aksies van de anonieme achterbaksen.

N.B.
De Friese AFA woordvoerder Reimer van Ruiten zegt in de Volkskrant van 9 maart dat AFA niet verantwoordelijk is voor deze aanslagen, maar sluit ook niet uit dat er AFA-sympathisanten zijn die menen AFA een beetje te moeten helpen met hun officiële anti-PVV campagne.