FOK! Wat een weer...Vrij zonnig

Een groot hogedrukgebied houd ons weer stevig in de greep. Dit zal op korte termijn ook nog niet gaan veranderen, al vrees ik dat de kern van het hogedrukgebied in het weekend net verkeerd ligt, zodat het weer dan wel eens flink tegen kan vallen. Het lijkt dan meest bewolkt te zijn en de maxima zijn met 6 tot 8 graden dan niet om over naar huis te schrijven,

Zover is het nog niet. Tot aan het weekend is er veel ruimte voor de zon, al trekt er soms wel een klein beetje bewolking over. De meeste bewolking passeert vanavond en vannacht. Neerslag valt daar niet uit en morgenochtend breekt alweer snel de zon door. Het blijft dan ook morgen en vrijdag vrij zonnig. Op al deze dagen is het rond de 10 graden en staat er maar weinig wind.

Na het weekend schijnt de zon weer geregeld en lopen de temperaturen na de weekenddip weer op naar 10 graden en meer.

 Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Vogels
Vogels kijken met KlapMongeaul in de vroege ochtend... Ganzen...

 Vogels2

Een Buizerd.... 

Vogels3
...een Aalscholver...

vogels6
...en een Grauwe Gans.