Mooie juf (27) doet 16-jarige: 'Mag toch?'

In Canada dient deze week de rechtszaak tegen ene Erin Osmond. De inmiddels 29-jarige lerares uit Watrous, Saskatchewan heeft twee jaar geleden een seksrelatie gehad met een destijds 16-jarige scholier. De niet-onknappe blondine dacht namelijk dat ze niets verkeerds deed.

De juf gaf tot half februari 2013 les op Winston High School in Watrous. Hier stond zij onder contract tot en met 15 februari. Direct de volgende dag stuurde ze het ventje een geil sms'je. "Ik wil sloom en intiem met je", schreef ze. "Ik hoop dat wij het telkens weer overdoen."

Hierna kreeg het stel een liefdesrelatie. Maandenlang werden de pannen van het dak geneukt. Uiteindelijk lekte de relatie toch weer uit.

Osmond is zich nog altijd van geen kwaad bewust. Ze had bewust gewacht tot het moment dat zij de jongen geen les meer gaf, en er dus van een machtsverhouding geen sprake meer was. Daarnaast was de knaap destijds 16, en vanaf die leeftijd mag je seks hebben in Canada.

Volgens de aanklager was de mooie docente toch verkeerd bezig. Het leeftijdsverschil was toch echt te groot, dus had zij als volwassene ermee moeten kappen. De rechter zal eind april uitspraak doen in deze zaak.

Een mooi, Aziatisch animatiefilmpje van de zaak

Hieronder nog een stel foto's van de juf. Nice, heren?