Baas neukt 118 vrouwen in halfjaar

Een diepe buiging en groot respect voor Dan Perino. De 51-jarige New Yorker heeft 118 verschillende vrouwen geneukt in slechts een halfjaar tijd. De slimme eindbaas wist de vrouwen het bed in te lullen met een zelfgemaakte flyer.

Perino is absoluut geen domme jongen. De beste man heeft namelijk een flyer gemaakt met daarop zijn foto en een tekst waarin hij zichzelf aanprijst. Hierin vertelt hij het vrijgezellenbestaan beu te zijn en op zoek te zijn naar een vriendin. Vervolgens werd de poster overal in Manhattan opgehangen.

Al snel ging de opmerkelijke actie viral en sindsdien staat Perino's telefoon roodgloeiend. "Ik word elke dag tussen de 200 en 300 keer gebeld", klaagt de baas. "Ik heb meer dan 40.000 flyers verspreid en ben meer dan 8.000 keer gebeld."

Helaas zitten er veel telefoontjes tussen van dames van minimaal vijftig lentes, maar daar gaat Perino niet mee in zee. Nee, hij wil alleen vrouwen tussen de 25 en 37 jaar. Hij wil namelijk een gezin stichten.

Helaas voor hem wil het met het gezin nog niet lukken. Wel heeft hij dus met 118 vrouwen geneukt in zes maanden tijd. De ware zat er volgens de beste man helaas niet tussen.