Kim Kardashian smoorverliefd op Depp

Kim Kardashian was als tiener heel erg verliefd op Johnny Depp. Dat geeft de realityster toe tegenover de Australische website Daily Life.

"Ik was als tiener geobsedeerd door Johnny Depp. Ik vond hem heel sexy. Hij was zo knap en hij was een beetje een bad boy", aldus Kim. "Ik ging niet standaard voor de bad boys en werd niet verliefd op jongens die veel feestten, maar ik voelde me zeker fysiek aangetrokken tot Johnny Depp."

Ondanks haar liefde voor Johnny had Kim wel altijd een vriendje op de middelbare school. "Ik ben een type meisje dat van relaties houdt, ik vind het niet fijn om single te zijn. Ik geniet van mannelijk gezelschap en ik deel graag mijn wereld met iemand anders. Daten is te verwarrend, je moet jezelf dan aan te veel mensen blootgeven. Dat is niet mijn ding en daar heb ik dus nooit voor gekozen."

Inmiddels heeft Kim de ware gevonden in Kanye West. "Hij is heel onbaatzuchtig als het op onze relatie aan komt. Hij is heel liefdevol. Hij heeft respect voor me en snapt heel goed wat mijn behoeftes zijn. Wanneer we samen zijn, maken we ons los van het leven als celebrity en dan draait het allemaal om ons."