Penisbijtende vrouw opgepakt

Een vrouw uit Oklahoma is door de politie gearresteerd nadat ze had geprobeerd om de penis van haar vriend eraf te knagen. Volgens het slachtoffer hadden de twee een meningsverschil gekregen na een avondje flink zuipen in Tulsa. De man beklaagde zich onder meer over het feit dat zijn vriendin zich te behoeftig opstelde en daar was de dame in kwestie klaarblijkelijk niet van gediend.

Eenmaal in hun apartement aangekomen was de woordenwisseling verder gegaan tot de 31-jarige Amber Ellis boos was weggelopen en zich had opgesloten in hun slaapkamer. De man was vervolgens op de bank in slaap gevallen maar werd wreed uit dromenland gehaald toen Amber haar tanden in zijn gehaktstaaf liet zinken. De doodsbange man wist de vrouw van zich af te slaan maar liep daarbij zelf ook enkele klappen op met een laptop.

In een lokaal hospitaal kreeg de man een aantal hechtingen in zijn vleeslolly en werd eveneens behandeld aan verwondingen aan zijn hoofd, nek, gezicht, vingers en knie. Ellis is opgepakt en wordt beschuldigd van aanvallen met een dodelijk wapen en verminking. Of de vrouw voor haar handelen werd geïnspireerd door een niet nader te noemen film is niet bekend.

Amber Ellis (foto: Tulsa County Jail)
Amber Ellis (foto: Tulsa County Jail)