Puber krijgt penisverkleining

In Florida loopt een jongen rond die een echte FOK!ker had kunnen zijn. De 17-jarige knaap valt namelijk de twijfelachtige eer ten beurt de eerste penisverkleining ter wereld te hebben ondergaan.

Rafael Carrion, werkzaam als uroloog aan de University of South Florida, doet vandaag zijn verhaal. "Er komt een dag dat je als arts een bizar verzoek krijgt", vertelt Carrion. "Op een dag kwam een puber bij me binnen met de vraag: 'Kun je mijn piemel kleiner maken?'"

Het ventje had dan ook een enorme slagroomklopper. Het ding mat maar liefst 18 centimeter. In slappe toestand, welteverstaan. Nog indrukwekkender was de omtrek van de paarsgepunte lans: deze was zelfs 25 centimeter.

Het ergste was nog dat de vleesknuppel zo groot was, dat neuken was uitgesloten. Het mannetje had last van priapisme, pijnlijke erecties die de bloedtoevoer blokkeren. De spermaspeer was dan ook geheel onbruikbaar.

Verder kon de puber ook niet sporten. Ook het dragen van de broek was een onmogelijke opgave met zo'n lange leuter. Hij schaamde zich dan ook kapot omdat iedereen zijn enorme geslachtsapparaat kon zien hangen.

"Het klinkt als een droom voor elke man, maar niet voor deze jongeman", klinkt het. "Hoewel de lengte prima was, was de omtrek ongewoon groot. De stramme stroopsoldaat leek dan ook wel op een American football."

Uiteindelijk heeft de piemeldokter het zaakje onder algehele narcose een koppie kleiner gemaakt. Na twee dagen mocht de knul weer naar huis met een weliswaar lange, maar wel symmetrische kitspuit. "De patiënt was zeer tevreden." Het mooiste is dat nu alles naar behoren werkt.