Spider-Man definitief naar Marvel

Het is officieel: Spider-Man gaat terug naar waar hij eigenlijk thuishoort. Sony en Marvel hebben na een tijd vergaderen een overeenkomst bereikt over het karakter. Dit meldt IndieWire.

Er deden zich al langer geruchten de ronde, nu is het echter door Sony zelf ook naar buiten gebracht dat zij het stripboekkarakter zullen loslaten. Het is alleen nog niet helemaal een gesloten boek. Er zit namelijk nog wel een Sony Spider-Man-film in de koker, die op 28 juli 2017 uit zal komen in Amerika. Kevin Feige en zijn team zullen echter wel het creatieve proces leiden. Ook zal Feige co-producer zijn voor deze film.

Het is nog niet bekend of een nieuwe acteur het strakke pakje aan mag gaan trekken, of dat Andrew Garfield, die zich nu Peter Parker mag noemen, zal aanblijven als gezicht voor de franchise. Er gaan ook geruchten in welke Marvel-film Spider-Man voor het eerst zal verschijnen, maar daar is nog geen zeker over gegeven door de twee bedrijven. Wel is bevestigd dat voor de Sony-uitvoering, Spider-Man eerst zal verschijnen in een Marvel-film. Daarmee is de kans groter geworden dat hij te zien zal zijn in de nieuwe Captain America: Civil War, die volgend jaar uitkomt.

Spidey in mindere tijden