Nederlandse lul langste van Europa

Nederlandse mannen kunnen zichzelf op de borst kloppen. Wellicht mede door de gemiddelde penislengte van de FOK!kers  > 30 cm hebben wij de langste piemel van Europa. Dit blijkt uit de wereldkaart met alle jongeheren erop, die onlangs op internet is gezet.

Wij hoeven ons echt niet te schamen. Met een gemiddelde lengte van 15,6 centimeter doen wij het uitstekend. Dit getal blijkt uit officiële metingen onder maar liefst 2363 mannen. Slechts de Bosniërs doen het met 15,65 centimeter ietjepietsje beter, maar die hebben zichzelf gemeten.

Ook leuk om te weten is dat de gemiddelde Nederlandse spermaspeer een omtrek heeft van 13,55 centimeter. En die hele kloppende roede bevat maar liefst 227,9 cc bloed. Geen wonder dat je er hoofdpijn van krijgt.

Uiteraard is er altijd nog baas boven baas. Weinig verrassend dat de negers het nog een stuk beter doen. Met een lengte van bijna 18 centimeter steken de Congolezen met kop en schouders boven de rest uit. Lachen doen we om de Zuid-Koreanen, want zij maken met een gemiddelde lengte van slechts 108 millimeter weinig klaar.