Naakte dochter (18) wordt papa's dood

De vader van Loredana Chivu heeft zichzelf van kant gemaakt. De beste man kon het niet verkroppen dat zijn bloedmooie, achttienjarige dochter, naakt in een Roemeens blootblad stond.

De blondine heeft een prachtlichaam. Ze mag het dan ook graag tonen. Op haar Instagram-account plaatst de Roemeense dan ook vele foto's waarop zij schaarsgekleed te zien is.

Het kon dan ook niet langer duren tot zij werd gevraagd om bloot te poseren voor een bekend mannenblad dat wij vooral lezen voor de steengoeie interviews. Net 18 geworden, kreeg Chivu dan eindelijk een nietje in haar buik. Tot groot verdriet van papa.

De beste man werd depressief. In plaats van trots te zijn op zijn bloedmooie dochter, zat hij diep in de put. Hij weigerde nog langer met Loredana te lullen. Net toen dochterlief een verzoeningspoging wilde wagen en haar vader opzocht, zag zij hem aan een balk op zolder bungelen. De arme drommel had zich succesvol opgehangen.

Inmiddels is Chivu 25 lentes. Nog altijd heeft ze spijt dat ze het nooit heeft kunnen bijleggen met haar vader. Gelukkig weerhoudt dat haar er niet van om nog steeds haar lekkere lichaam te tonen.

 

#TBT #Ass #Body Made In #Romania 🔥🔥🔥🔥🔥

Een foto die is geplaatst door Loredana Chivu (@loredanachivu) op19 Jan 2015 om 12:47 PST