Politievrouw masturbeert in uniform

Cynthia Marrero Pomales' politiecarrière is in gevaar. Op internet zijn foto's (link onderaan de pagina, zwaar NSFW!) opgedoken waarop de geile agente masturbeert terwijl ze haar uniform draagt.

De Puerto Ricaanse politievrouw ging onlangs als een beest tekeer. Terwijl zij aan het werk was, liet zij een vrolijk snorrende vibrator tussen haar onderste lippen glijden. Dit onder het toeziend oog van een mannelijke collega, die hiervan vrolijk kiekjes maakte.

De foto's gingen vorige week viral in Puerto Rico. Haar superieuren herkenden in de pikante plaatjes al snel de 29-jarige Pomales, werkzaam in het pittoreske Carolina. De agente werd hierop direct geschorst. Zij heeft namelijk de reputatie van Bromsnor ernstige schade berokkend.

De dame in kwestie is uiteraard hevig aan de tand gevoeld. Ze zou zelf de foto's op social media hebben gezet, maar deze zou ze slechts aan intimi willen hebben laten zien. Opperpliesieman Jose Luis Caldero Lopez heeft de echtheid en de schorsing van Pomales bevestigd.

Hier zijn de foto's