Anouk op Vrienden van Amstel Live

Zangeres Anouk maakt dit jaar deel uit van de line-up van de populaire concertreeks Vrienden van Amstel Live in Ahoy Rotterdam. Voor het eerst in het zeventienjarig bestaan van het muziekevenement werd vooraf niet bekendgemaakt welke artiesten ditmaal het podium beklimmen. Pas donderdagavond, tijdens het eerste van negen optredens, bleek voor welke zeventien acts de in totaal 125 duizend bezoekers een kaartje hebben gekocht.

Anouk stond een keer eerder, in 1999 tijdens de eerste editie, op het Vrienden van Amstel Live-programma. Na de rockchick traden Rowwen Hèze en Jan Smit samen op, gevolgd door Sharon den Adel en Waylon die met een 45-koppig orkest hits van Coldplay ten gehore brachten. Ook gastheer Xander de Buisonjé, VanVelzen, Miss Montreal, O'G3NE, Ilse DeLange, Gers Pardoel, Jeroen van Koningsbrugge, Golden Earring, Di-Rect, Eva Simons, Racoon en Guus Meeuwis lieten van zich horen.

Het spektakel neemt tot en met zaterdag 31 januari elke avond, met uitzondering van dinsdag, de zaal in Rotterdam in. Alle avonden zijn uitverkocht.