Punkconcert gestaakt om neukpartij

Een concert van Dead Kennedys is afgelopen week gestaakt om een wel heel opmerkelijke reden. De punkers moesten donderdag het concert in Solana Beach enige tijd stilleggen omdat een stelletje op het podium was geklommen om aldaar een nummertje te maken.

In de Belly Up Tavern waren de oude rockers net lekker bezig, toen een hitsig stel het podium besteeg. Hierna reeg de mannelijke helft van het paartje, ten overstaan van duizenden uitzinnige punkers, zijn soppende vrouwtje aan zijn paarsgepunte lans.

Dead Kennedys kon het, zoals het echte rockers betaamt, geen ruk schelen en speelde gewoon door. Helaas voor hen begon hun publiek allemaal foto's te nemen van het neukende duo. Hierop werd het punkconcert gestaakt en werd het stel de club uitgesmeten.

Hoewel er niemand aangifte heeft gedaan, is de plaatselijke sheriff toch een onderzoek gestart naar het voorval. Ook de Belly Up Tavern is niet blij met het geile incident. "We keuren dit voorval absoluut af,  de beveiliging heeft er ook onmiddellijk een eind aan gemaakt", luidt de reactie van het management van de tent. Uiteindelijk gingen de rockers verder met spelen alsof er niets was gebeurd...

De, helaas gecensureerde, beelden...