6 op 10 studentes keert slipje nog eens om

Studentes blijken de grootste ransapen die er zijn. Maar liefst 61 procent van de dames draait hun slipje binnenstebuiten om het nog eens te dragen.

Deze schokkende cijfers blijken uit een onderzoek van Muvo. De wasgoedfabrikant heeft hiervoor 1.005 studenten uit Engeland ondervraagd.

Damesslipjes, en met name die van studentes, hebben het zwaar te verduren. De hele dag vloeien er lichaamssappen uit de punani's van de studentes om te worden opgevangen in het katoenen kruisje. Dat boeit de studentes echter weinig, want het ondergoed wordt massaal omgedraaid om nog een dag te worden gedragen.

Niet alleen trekt een ruime meerderheid van 61 procent hun stringetje nog een dag aan, maar ook duikt 74 procent van de studentes in de wasmand, op zoek naar dat ene kledingstuk dat toch nog een dag meekan. Dit in tegenstelling tot te mannelijke studenten, waarvan slechts 55 procent de vuile was doorspit.

Ook wat hun onderbroek betreft, zijn studenten een stuk schoner. Slechts 45 procent van de mannen draait zijn boxer nog een keer binnenstebuiten. Dat terwijl de mannenonderbroeken nog een stuk schoner zijn ook!