Verkeerschaos na seks in auto

Een verkeerschaos afgelopen weekend in Springfield, in de Amerikaanse staat Oregon, kende een opmerkelijke reden. Auto's gingen zondag namelijk massaal op de rem om te kijken naar een neukend stelletje in een auto.

De 24-jarige Kelli M. Knutson en haar 33-jarige vriend Logan P. Jackson hadden zondagavond een stripclub bezocht. Ze waren hiervan zo hitsig geworden, dat ze niet konden wachten tot ze thuis waren. Pal voor de lokale gevangenis werd hun auto aan de kant gezet en liet de beste man zijn vriendin alle hoeken van het voertuig zien.

Voorbijrijdende automobilisten zagen de wagen hevig heen en weer schudden en hielden halt om het amoureuze onderonsje te aanschouwen. Het duurde dan ook niet lang, of er ontstond een enorme file. Uiteindelijk besloot men de wouten maar eens te bellen.

Bromsnor trof het stel 'druk bezig' aan. Toen de pliesie op het raampje klopte, hield het duo geschrokken op. Hoewel Knutson en Jackson volledig meewerkten, werden ze alsnog in de boeien geslagen.

De politie heeft verklaard dat het stel normaal na een standje had mogen doorrijden. Omdat een zeikstraal had geklaagd over de verkeersopstopping, was men echter genoodzaakt in te grijpen.