Rector beft juf in klaslokaal

Drago Kamenik is flink de lul. De 41-jarige rector op een middelbare school in het Sloveense Maribor is op heterdaad betrapt op seks met Manja Mertelj. Op videobeelden, gemaakt door scholieren, is te zien hoe de beste man met zijn hoofd tekeergaat tussen de dampende dijen van de 45-jarige wiskundelerares.

Het stelletje werd betrapt toen scholieren gekreun uit een leeg klaslokaal hoorden komen. "We hoorden geluid en we wisten dat het iemand was die seks had in het lokaal", laat een 19-jarige leerling weten. "Wij dachten dat het hier om medescholieren ging, we konden onze ogen dan ook niet geloven dat we onze wiskundedocente en de directeur zagen."

Al snel pakten de leerlingen hun mobieltjes erbij om de vrijpartij voor het nageslacht te bewaren. Al snel gingen de beelden viral op social media.

Kamenik, een keurig getrouwde huisvader van twee koters, gaat er prat op dat de beelden nep zijn. "De man in de video ben ik niet, het filmpje is bewerkt", aldus de rector. "Ik heb ook met mijn vrouw gepraat. Beseffen de jongelui wel wat ze hebben aangericht?"

De beste man dreigt de leerlingen nu met gerechtelijke maatregelen. "Laat hem maar komen met zijn dreigementen, we hebben nog meer beelden die duidelijk laten zien wie er in het lokaal bezig waren", aldus een van de scholieren. "Ik denk echter dat er niemand aan ons twijfelt."

Update 18.20:
En we hebben beeld. User Sokhoofd heeft het filmpje gevonden, waarvoor dank en hulde. Filmpje is hier te zien, zwaar NSFW uiteraard.

 
Een filmpje over het filmpje, we zijn nog op zoek naar de echte beelden!